Personal training

Je bent vermoeid, je hebt een stressvol en druk bestaan, je krijgt steeds meer lichamelijke kwaaltjes of je bent niet tevreden met je figuur. Herken je dit gevoel? Elke dag neem je je voor om gezonder te gaan leven, maar toch lukt dit niet. Personal training is dan dé oplossing.

Onze personal trainers bekijken samen met jou wat je nodig hebt en maken een plan van aanpak op maat om je gezondheid en vitaliteit te verbeteren. Met de juiste trainingsschema’s die afgestemd zijn op jouw leven, wensen, mogelijkheden en eventuele beperkingen, zal je snelle maar vooral blijvende resultaten behalen. Onze personal trainers motiveren en stimuleren je om aan de slag te gaan en je leefstijl te verbeteren.  

Waar?
Waar jij wilt: bij ons in de club, op het werk, lekker buiten of bij jou thuis. Wil je  liever trainen zonder anderen om je heen?
Of in een privé situatie zoals Jasper Cillessen in Spanje als voorbereiding op het nieuwe seizoen! Voor ons is niks te gek!

Wanneer?
Het tijdschema bepaal jij, wij staan ook klaar in het weekend en geven je altijd graag advies.

Wij vinden dat personal training voor een zo groot mogelijk publiek betaalbaar moet zijn, daarom is het waanzin dat je verplicht lid moet worden bij een club. Het is allemaal al duur genoeg!

Meer info kijk op De Personaltrainersclub.